Negresa cu branza de vaci si fructe

Postat de eduard_09 in Prajituri
17 Dec 2013 | 3616 vizualizari
Negresa cu branza de vaci si fructe

Ingrediente

  • Blat
  • 1 cana de faina
  • 1/2 cana faina
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • crema
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • coaja de portocale
  • 100 g fructe congelate

Mod de preparare

Blat-intr-un bol amestecam ingredientele uscate si in alt bol cele umede,

Adaugam treptat ingredientele lichide peste cele uscate si amestecam bine,

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,

Branza o amestecam cu oul,zaharul,coaja de portocale,am adaugat fructele(cu tot sucul care l-au lasat cand s-au dezghetat)

Eu am oprit putina crema alba,

Cu o lingura adaugam crema (eu am adaugat alternad cu cea alba) peste compozitie din loc in loc,

Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca bine dupa care o portionam

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci si fructe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de negresa cu afine, mure si branza

Postat de oanapl

Reteta de negresa cu afine, mure si branza

Iata cum se prepara Reteta de negresa cu afine, mure si branza Se pune ciocolata în cafeaua fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se topește...

Citeste continuarea

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici

Postat de oanapl

Desert negresa cu branza, zmeura si piersici

Se pornește cuptorul și se fixează la 170°C. Se pregătește o tavă de 25×35 cm, căptușită cu hârtie de copt. Se pune pe foc o crăticioară cu apă (cam de 2-3 degete)...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2013, 15:02
trimite-mi si mie o portie
la 17.12.2013, 15:06
imediat ajunge
la 17.12.2013, 15:07
la 17.12.2013, 15:15
bunaa
la 17.12.2013, 15:16
o combinatie foarte buna

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking