Ingrediente
- Blat
- 1 cana de faina
- 1/2 cana faina
- 1 cana apa minerala
- 1 cana zahar
- 1/2 cana ulei
- 3 linguri cacao
- 4 linguri nuca macinata
- 1 praf de copt
- 1 praf de sare
- crema
- 300 g branza de vaci
- 1 ou
- 100 g zahar
- coaja de portocale
- 100 g fructe congelate
Mod de preparare
Blat-intr-un bol amestecam ingredientele uscate si in alt bol cele umede,
Adaugam treptat ingredientele lichide peste cele uscate si amestecam bine,
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,
Branza o amestecam cu oul,zaharul,coaja de portocale,am adaugat fructele(cu tot sucul care l-au lasat cand s-au dezghetat)
Eu am oprit putina crema alba,
Cu o lingura adaugam crema (eu am adaugat alternad cu cea alba) peste compozitie din loc in loc,
Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,
Lasam sa se raceasca bine dupa care o portionam
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|