Negresa cu caise

Postat de nadea68 in Prajituri
29 Iun 2013 | 2488 vizualizari
Negresa cu caise

Prajitura cu visini am facut-o,si pe cea cu piersici...imi lipsea un dulce cu caise...si iata rezultatul :))

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 6 caise
  • 160 g unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 280 g iaurt natural
  • un praf de copt

Mod de preparare

Se spala caisele, se taie in doua si se aseaza intr-o tava unsa cu unt si presarata cu zahar, cu partea bombata in sus.

Se separa ouale. Se bate bine untul cu zaharul. Adaugam galbenusurile unul cate unul si batem bine dupa fiecare. Se adauga ciocolata rasa.

Adaugam apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se adauga iaurtul si albusurile batute spuma. Albusurile se amesteca cu grija de jos in sus cu o paleta. Compozitia se toarna peste caise in tava. Se pune in cuptor pentru 30/40 minute la 180°.

Se lasa la racit si se rastoarna. Se portioneaza in 12 bucati :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert negresa de post cu gem - 900

Postat de MotanLaOale

Desert negresa de post cu gem - 900

Faina se amesteca cu praful de copt. Zaharul se amesteca cu zaharul vanilat. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Se tapeteaza o tava (22 x 28 cm) cu hartie de copt...

Citeste continuarea

Desert negresa cu rubarba si caise

Postat de mirela0911

Desert negresa cu rubarba si caise

Intr-un bol se amesteca apa minerala cu sarea, zaharul brun si gemul. Se amesteca bine apoi se pune uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si se toarna peste ingredinetele lichide. Se cerne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2013, 16:10
Ce bunatate ne-ai adus!
la 29.06.2013, 16:14
la 29.06.2013, 18:04
cE BUNE!!!
la 30.06.2013, 00:10
la 30.06.2013, 12:21
Imi place

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking