Ingrediente
- 200 g faina
- 200 g zahar
- 6 caise
- 160 g unt
- 4 oua
- 6 linguri cacao
- 50 g ciocolata amaruie
- 280 g iaurt natural
- un praf de copt
Mod de preparare
Se spala caisele, se taie in doua si se aseaza intr-o tava unsa cu unt si presarata cu zahar, cu partea bombata in sus.
Se separa ouale. Se bate bine untul cu zaharul. Adaugam galbenusurile unul cate unul si batem bine dupa fiecare. Se adauga ciocolata rasa.
Adaugam apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se adauga iaurtul si albusurile batute spuma. Albusurile se amesteca cu grija de jos in sus cu o paleta. Compozitia se toarna peste caise in tava. Se pune in cuptor pentru 30/40 minute la 180°.
Se lasa la racit si se rastoarna. Se portioneaza in 12 bucati :))
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|