Ouale se bat cu zaharul foarte bine, pana devin o spuma cleioasa.
Untul moale ( 50 gr) se amesteca cu 3 gl nuttella si apoi se adauga la compozitia de oua.
Se mixeaza bine.
Se adauga praful de copt amestecat cu faina, lingura cu lingura, amestecandu-se dupa fiecare lingura, sa se incorporeze bine.
Alunele se taie in functie de marime, in doua sau 4 si se prajesc . ( astfel vor avea si un gust mai palcut, crocant, dar se vor si curata de surplusul de coaja, fiind prajite...).
Se adauga la compozitie, precum si 50 g ciocolata taiata marunt.
Se amesteca usor.
Compozitita se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina, si se coace 10 min la 200 grade apoi inca 15-20...la 170 grade. ( Cristinne zicea ca inca 10 min ajung, dar mie la mijloc nu mi s-a copt asa repede...).
Se lasa la racit prajitura, apoi se scoate pe un platou.
Se face o glazura din restul de 50 g ciocolata , 50 g unt, o lg de nuttella si 2 lg de lapte, amestecandu-se toate acestea la foc mic pana la omogenizare.
Se toarna peste prajitura.
Deasupra se mai pune o mana de alune maruntite( tot prajite).
Cristinne sugera sa fie servita alaturi de un frappe dimineata...eu insa am devorat jumatate din ea in seara asta,...fara nimic altceva...e su-per!!!!