Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

Postat de pushaa in Prajituri
27 Iul 2014 | 7191 vizualizari
Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

Ador aceasta prajitura in orice combinatie!

Ingrediente

  • 3 cani de faina
  • 300 gr dulceata de caise
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La final adaugam ciocolata si turnam aluatul in tava in care am pus hartie de copt.

Dam la cuptor 30 minute.

Deasupra eu i-am pus un toping de dulceata de soc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu gem de gutui

Postat de camelia75

Prajitura cu gem de gutui

1.Intr-un bol puneti faina cernuta,apoi adaugati restul ingredientelor si framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. 2.Impartiti aluatul in trei parti,apoi cu ajutorul sucitorului...

Citeste continuarea

Desert pandispan cu iaurt, branza si visine

Postat de Pungasa_Rogue

Desert pandispan cu iaurt, branza si visine

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2014, 19:31
la 27.07.2014, 19:35
Ce bunatate ne-ai adus la ceas de seara!
la 27.07.2014, 19:43
la 27.07.2014, 19:45
arata grozav
la 27.07.2014, 19:48

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking