Șnițele vieneze cu susan

Postat de alexa_elena in Porc
10 Mai 2013 | 3408 vizualizari
Șnițele vieneze cu susan

Ingrediente

  • o bucata de muschi de porc 800-900 g
  • 6 oua
  • faina
  • pesmet
  • susan
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

Mai intai feliem carnea, apoi o condimentam cu sare si piper si o batem cu ciocanul special. Dupa ce am batut toate snitelele le dam prin faina, presam faina pentru a cadea in farfurie surplusul de faina. Apoi le dam prin ouale batute bine (in care adaugam putina sare si piper), apoi prin pesmet amestecat cu susan, acoperim bine carnea cu pesmet.

Le pregatim pe toate, punem uleiul la incins si le prajim pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele vieneze cu susan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Postat de autodiag

Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Ardeiul se curata de cotor si seminte,...

Citeste continuarea

Iahnie cu şorici

Postat de portiadelumina

Iahnie cu şorici

Fasolea  "se alege" şi se spală. Apoi se pune la "umflat" în apă caldă, de preferat cca. două ore.  Apoi se spală din nou şi se pune la fiet până...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2013, 12:43
la 10.05.2013, 12:58
Bunee
la 10.05.2013, 13:17
yum
la 10.05.2013, 14:26
la 10.05.2013, 21:45
Sunt foarte bune!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking