Noodles cu Perisoare Aromate

Postat de dentistutza in Paste
7 Iun 2011 | 3502 vizualizari
Noodles cu Perisoare Aromate

Pe principiul 2 in 1...paste si carne la un loc.

Ingrediente

  • 300 gr. carne de vitel tocata
  • 1 ceapa
  • 300 ml. pasta tomate
  • 2 oua
  • sare, piper
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • cimbrisor uscat
  • 1/3 pachet noodles cu ou
  • ulei de masline

Mod de preparare

Ceapa tocata fin se caleste in 4-5 linguri ulei pana se inmoaie bine. Se amesteca apoi cu carnea, ouale ,coaja rasa de lamaie si condimentele si se formeaza perisoare cat o nuca care se prajesc cateva minute.

Din pasta de rosii cu 250 ml apa, sare,cimbrisor si piper se fierbe un sosulet in care se pun perisoarele prajite.

Noodlesii se fierb 2 min. in apa clocotita cu putina sare, se clatesc in sita sub jet de apa rece si se adauga peste sosul cu chiftelute. Se gusta pt. a potrivii mirodeniile se mai da un clocot-doua si e gata pt. servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Noodles cu Perisoare Aromate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de paste

Postat de Meea

Salata de paste

In jumatate de litru punem 2 linguri de sare si lasam sa fiarba apa. Cand apa incepe sa fiarba adaugam si farfalele si amestecam din cand in cand pana cand s-au fiert (aprox.8 minute). Le clatim...

Citeste continuarea

Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Postat de medioto59

Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele. Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie calim pastrama de pui, taiata cubulete.Tinem pe foc pana aceasta isi schimba culoarea....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2011, 14:06
buneee
la 07.06.2011, 14:20
bune bune
la 07.06.2011, 14:23
excelent
la 07.06.2011, 14:33
la 07.06.2011, 15:21
buneeeee

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking