Ingrediente
- 3 oua;
- 3 linguri mazare bonduelle;
- 2-3 ciuperci champignon proaspete;
- 1/2 ardei gras galben/rosu/verde;
- cascaval ras (cat ne place) - pastram putin si pentru a rade la final, deasupra.
- sare;
- piper;
- cimbru;
- usturoi granulat;
- putin ulei (pentru prajit)
Mod de preparare
Tocam ciupercile felii si le calim intr-o tigaie antiaderenta, presarand peste ele un praf de sare. Cand s-au calit si nu mai au zeama, le punem pe o farfurie.
Taiem ardeiul gras cubulete mici (ca sa se gateasca repede).
Spargem ouale, adaugam peste ele ciupercile, ardeiul tocat marunt, mazarea, sare, piper, cimbru si usturoi granulat. Amestecam totul foarte bine si turnam compozitia intr-o tigaie antiaderenta in care am pus cateva picaturi de ulei.
O intoarcem pe ambele parti ca sa se rumeneasca frumos.
La sfarsit, o scoatem pe farfurie, radem putin cascaval deasupra si o pliem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|