Omleta cu legume, la tigaie

Postat de Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri
26 Iul 2013 | 6908 vizualizari
Omleta cu legume, la tigaie

Ador acest tip de omleta pentru ca este hranitoare, se face repede si se mananca la fel de repede. :))

Ingrediente

  • 3 oua;
  • 3 linguri mazare bonduelle;
  • 2-3 ciuperci champignon proaspete;
  • 1/2 ardei gras galben/rosu/verde;
  • cascaval ras (cat ne place) - pastram putin si pentru a rade la final, deasupra.
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • usturoi granulat;
  • putin ulei (pentru prajit)

Mod de preparare

Tocam ciupercile felii si le calim intr-o tigaie antiaderenta, presarand peste ele un praf de sare. Cand s-au calit si nu mai au zeama, le punem pe o farfurie.

Taiem ardeiul gras cubulete mici (ca sa se gateasca repede).

Spargem ouale, adaugam peste ele ciupercile, ardeiul tocat marunt, mazarea, sare, piper, cimbru si usturoi granulat. Amestecam totul foarte bine si turnam compozitia intr-o tigaie antiaderenta in care am pus cateva picaturi de ulei.

O intoarcem pe ambele parti ca sa se rumeneasca frumos.

La sfarsit, o scoatem pe farfurie, radem putin cascaval deasupra si o pliem. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute

Postat de simona72

Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa framantare scoatem aluatul pe o planseta din silicon pudrata cu faina. Facem o...

Citeste continuarea

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Postat de rocsi_1612

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si incepem sa framantam. Cand aluatul devine omogen, elastic,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2013, 16:44
Gustos!
la 26.07.2013, 16:44
buna, buna
la 26.07.2013, 16:48
Costeo...
la 26.07.2013, 16:48
la 26.07.2013, 16:48
Liliana...

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking