Omleta cu marar - Micul meu dejun

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
4 Iun 2012 | 4278 vizualizari
Omleta cu marar - Micul meu dejun

am primit marar verde de acasa si musai trebuia sa incerc o omleta...ador mararul, in combinatie cu ou si branza...

Ingrediente

  • un ou
  • 3 felii de salam
  • 2 feliute de sunculita
  • o lg de branza( eu am avut crema de branza ) de orice fel
  • cateva frunze de marar verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Sunculita se prajeste in putin ulei, nu foarte tare, cat sa se rumenesasca putin. Oul se bate bine, se adauga sare, piper, lingura de branza. Se omogenizeaza bine, apoi se pune mararul tocat marunt. Se toarna omleta peste sunculita in tigaie, se pun deasupra feliile de salam si se pune capac. Se lasa la foc mic, pana se incheaga, apoi se ia capacul si cu ajutorul unei farfurii o rasturnam pe partea cealalta. Punem capacul la loc si mai lasam un minut, apoi o rasturnam frumos pe farfurie si servim cu rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar - Micul meu dejun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cuburi aperitiv cu Miez de Lapte , ton si branza

Postat de Sidy

Cuburi aperitiv cu Miez de Lapte , ton si branza

Din compozitia blaturilor , facem 3 foi , pe care le pregatim astfel: batem spuma 2 albusuri cu un praf de sare.Galbenusurile cu 3 linguri de apa si putina sare le amestecam bine cu 3 linguri...

Citeste continuarea

Stelute cu chorizo

Postat de mihaelar63

Stelute cu chorizo

Foietajul de placinta se dezgheata  treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider . Carnatul chorizo se taie felii subtiri . Cu ajutorul unor forme sub forma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2012, 12:14
Harnicuto
la 04.06.2012, 12:25
Bun, ar merge si la mine dar fara marar!
la 04.06.2012, 12:37
la 04.06.2012, 13:27
place
la 04.06.2012, 13:30

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking