Omleta cu sunculita afumata,parmesan si varza murata

Postat de cris2711 in Aperitive / Garnituri
27 Sep 2013 | 5589 vizualizari
Omleta cu sunculita afumata,parmesan si varza murata

Acum ca mi-ati facut pofta de mancare ,hopa si eu cu Omleta vs Pizza and co.=))),nu va ganditi la cei care trebuie sa mai si lucreze=)))) Nu va asteptati la poze,de poze=))) ca este totusi...noapte:D

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 gr. sunculita afumata
  • 1 lingura Rama
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura parmesan
  • sare
  • piper
  • varza murata

Mod de preparare

Intr-un castron se pun 5 oua,care se bat bine cu furculita,se adauga sunculita ,sarea si piperul,daca sunculita este sarata,nu se mai pune sare.

Apoi se adauga smantana.

Intr-o tigaie ,se pune Rama ,apoi se adaga compozitia de omleta ,la foc mediu.

Se amesteca din cand in cand .

Cand este gata ,se  orneaza pe o farfurie,deasupra se pune parmesanul.

Intr-un castronel se pune varza murata.

Se serveste cu paine proaspata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunculita afumata,parmesan si varza murata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Preparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam cus-cusul si il lasam sa fiarba pana cand isi mareste volumul si...

Citeste continuarea

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Postat de merisor67

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Lăsăm aluatul foietaj la dezghețat, la temperatura camerei. Îndepărtăm partea lemnoasă de la sparanghel și îl clătim bine în apă rece. Punem la fiert apa cu sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.09.2013, 23:03
moaaaama ce-mi faci!
la 27.09.2013, 23:05
Ina ,io nu),fetele astea neastamparate sunt de vina
la 27.09.2013, 23:06
buna buna
la 27.09.2013, 23:07
Motanel este,acum a sosit si Klaus si a confirmat)
la 27.09.2013, 23:09

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking