Omleta sau mic dejun de seara

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
20 Mar 2014 | 3746 vizualizari
Omleta sau mic dejun de seara

Toata lumea stie sa faca,deci n-am postat-o ca nu stiti,am postat-o ca mi-au placut culorile din farfurie.....ce mai tura vura,e buna la orice ora din zi si noapte si se face cat ai clipi.....

Ingrediente

  • 3 oua ( luate din cuibar)
  • 3-4 fire de ceapa verde( luate de pe brazda)
  • sunculita impanata ( luata de la porcu` de asta iarna)
  • piper
  • ulei pentru prajit ( nu prea mult,ca-si lasa si sunculita grasime)

Mod de preparare

Taiem sunculita ''julien'',ceapa marunt si spargem ouale,adaugam piper si batem la ele,la oua,pana se omogenizeaza.Punem tigaia pe foc,o lasam sa se incinga,adaugam  doi trei ,stropi de ulei si turnam ''chestia'' aia omogenizata.Cand s-a rumenit pe o parte o intoarcem pe partea cealalta si cam asta-i treaba cu omleta,cu micul dejun care se mananca si seara.Sa aveti pofta,v-as da de la mine dar nu mai este...

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta sau mic dejun de seara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Painici umplute

Postat de merisor67

Painici umplute

Crestam painicile in trei, pe lungime, pana la baza. Nu le feliem, doar le crestam. Ungem cu crema de branza cu verdeata de la Delaco, de o parte si de alta a crestaturilor. Ungem din...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Intr-un bol se pune faina si sarea si bicarbonatul. Untul se taie in bucatele mici si se framanta cu varful degetelor impreuna cu faina pana se obtine un aluat nisipos. Se adaua apa rece si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.03.2014, 21:11
la 20.03.2014, 21:18
Foarte buna
la 20.03.2014, 21:22
la 20.03.2014, 21:32
la 20.03.2014, 21:39
asta-i buna tare

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking