Omleta sau mic dejun de seara

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
20 Mar 2014 | 3761 vizualizari
Omleta sau mic dejun de seara

Toata lumea stie sa faca,deci n-am postat-o ca nu stiti,am postat-o ca mi-au placut culorile din farfurie.....ce mai tura vura,e buna la orice ora din zi si noapte si se face cat ai clipi.....

Ingrediente

  • 3 oua ( luate din cuibar)
  • 3-4 fire de ceapa verde( luate de pe brazda)
  • sunculita impanata ( luata de la porcu` de asta iarna)
  • piper
  • ulei pentru prajit ( nu prea mult,ca-si lasa si sunculita grasime)

Mod de preparare

Taiem sunculita ''julien'',ceapa marunt si spargem ouale,adaugam piper si batem la ele,la oua,pana se omogenizeaza.Punem tigaia pe foc,o lasam sa se incinga,adaugam  doi trei ,stropi de ulei si turnam ''chestia'' aia omogenizata.Cand s-a rumenit pe o parte o intoarcem pe partea cealalta si cam asta-i treaba cu omleta,cu micul dejun care se mananca si seara.Sa aveti pofta,v-as da de la mine dar nu mai este...

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta sau mic dejun de seara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu ciuperci

Postat de Dya

Tarta cu ciuperci

Incepem prin a pregati aluatul:   Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul unei lingurite pana ce compozitia devine lichida; pastram bolul intr-un loc caldut,...

Citeste continuarea

Cartofi Dauphinoise

Postat de Corina33

Cartofi Dauphinoise

Se curata cartofii si morcovii, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare 5-10 minute. Se scurg si se lasa la racit. Intre timp se curata ceapa si se taie julien, apoi se soteaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.03.2014, 21:11
la 20.03.2014, 21:18
Foarte buna
la 20.03.2014, 21:22
la 20.03.2014, 21:32
la 20.03.2014, 21:39
asta-i buna tare

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking