Omleta sau mic dejun de seara

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
20 Mar 2014 | 3773 vizualizari
Omleta sau mic dejun de seara

Toata lumea stie sa faca,deci n-am postat-o ca nu stiti,am postat-o ca mi-au placut culorile din farfurie.....ce mai tura vura,e buna la orice ora din zi si noapte si se face cat ai clipi.....

Ingrediente

  • 3 oua ( luate din cuibar)
  • 3-4 fire de ceapa verde( luate de pe brazda)
  • sunculita impanata ( luata de la porcu` de asta iarna)
  • piper
  • ulei pentru prajit ( nu prea mult,ca-si lasa si sunculita grasime)

Mod de preparare

Taiem sunculita ''julien'',ceapa marunt si spargem ouale,adaugam piper si batem la ele,la oua,pana se omogenizeaza.Punem tigaia pe foc,o lasam sa se incinga,adaugam  doi trei ,stropi de ulei si turnam ''chestia'' aia omogenizata.Cand s-a rumenit pe o parte o intoarcem pe partea cealalta si cam asta-i treaba cu omleta,cu micul dejun care se mananca si seara.Sa aveti pofta,v-as da de la mine dar nu mai este...

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta sau mic dejun de seara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv humus

Postat de GABRIELAGH

Aperitiv humus

Boabele de naut se pun la inmuiat peste noapte pentru a se hidrata. Cand ne apucam sa gatim humusul, punem la fiert nautul int-o oala cu apa cam de trei ori mai mare decat cantitatea de naut....

Citeste continuarea

Placinte invartite cu telemea si spanac

Postat de cristeena20

Placinte invartite cu telemea si spanac

Pregatim aluatul: amestecam drojdia cu zaharul si putina apa calduta si punem putina faina, Lasam maiaua sa creasca putin si apoi o adaugam la faina. Adaugam sarea, uleiul si iaurtul, oul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.03.2014, 21:11
la 20.03.2014, 21:18
Foarte buna
la 20.03.2014, 21:22
la 20.03.2014, 21:32
la 20.03.2014, 21:39
asta-i buna tare

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking