Omleta la cuptor cu ingrediente de la gratar

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
16 Iul 2013 | 3173 vizualizari
Omleta la cuptor cu ingrediente de la gratar

Cum in week-end am pregatit un gratar cu de toate si nu am reusit sa mancam tot, am transformat ce a mai ramas intr-o omleta pe care o servim la micul dejun.

Ingrediente

  • 2 bucati ceafa de porc
  • 2 carnati semiafumati
  • 4 mici
  • 4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 200 ml iaurt de tara
  • 5 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • piper
  • sare
  • 100 gr cascaval Delaco afumat

Mod de preparare

Batem ouale cu putina sare, adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.

Taiem ingredientele de la gratar in felii subtirele.

Ceapa taiata solzisori o calim in putin ulei si adaugam ciupercile taiate.

Amestecam si celelalte ingrediente de la gratar, apoi adaugam aluatul peste ele.

Ungem o tava cu putin ulei si turnam budinca in ea. Omogenizam si dam la cuptor pentru 25 minute la 180 grade. 

Cu 5 minute inainte de stingerea cuptorului, presaram deasupra cascaval ras.

Noi  am servit cu ketchup dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu ingrediente de la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti cu chimen si parmezan

Postat de rocsi_1612

Biscuiti cu chimen si parmezan

Untul (de la temperatura camerei) il mixam cu oul. Adaugam sarea, boiaua dulce si chimenul. Parmezanul il dam pe raztoarea mica, il incorporam si pe el. Aveti grija ca parmezanul este saratel,...

Citeste continuarea

Cartofi Dauphinoise

Postat de ralu_ca

Cartofi Dauphinoise

Cartofii i-am spalat si i-am taiat rondele, apoi ceapa am taiat-o rondele. Intr-o cratita am incins uleiul si am adaugat cartofii si ceapa, am amestecat, am adaugat sare, piper, boia. Am amestecat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.07.2013, 09:53
În cazul ăsta eu am să cer două porţii, că micul dejun deja l-am terminat mult mai devreme. Asta ca să fiu sigur şi de mâine dimineaţă. Frumos!
la 16.07.2013, 09:53
ce aromat trebuie sa fie
la 16.07.2013, 09:56
sigur este tare buna
la 16.07.2013, 09:56
bun bun
la 16.07.2013, 09:58
cred ca te-ai inteles cu Motan sa-mi faceti mie pofta de dimineata

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking