Omleta "simfonia culorilor"

Postat de privatelaura in Aperitive / Garnituri
25 Apr 2013 | 3180 vizualizari
Omleta "simfonia culorilor"

Pofta de omleta cu marar...maxima pofta. Ideea titlului mi-a venit in timp ce asteptam sa se coaca frumos in tigaie. Nu este nici pe departe ceva exclusivist sau extravagant, dar toate aromele si culorile au format un tot fantastic de gustos si pe masura poftei: o omleta delicioasa de primavara !

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 leg marar verde
  • 1 rosie
  • cateva fire ceapa verde
  • o jumatate dovlecel proaspat
  • 1 cub cas de capra
  • ulei masline
  • sare
  • oregano

Mod de preparare

Am spalat si curatat legumele si mararul. Ceapa verde am tocat-o bucatele mai mari, rosia la fel, mararul verde l-am tocat marunt, iar dovlecelul l-am taiat felii subtiri. Casul l-am taiat cubulete. Mararul verde tocat proaspat miroase atat de frumos....

Am pus 3 oua intr-un castron si le-am batut nu prea tare. Am adaugat putina sare si casul si mararul.

Intr-o tigaie, am presarat un pic de ulei masline si am pus la calit ceapa, dovlecelul si rosia,la foc iute. Am adaugat un praf de sare si am lasat sa sfaraie cateva minute, timp suficient sa se rumeneasca un pic legumele, apoi am adaugat ouale cu cas si marar. Ám lasat la copt omleta cateva minute pe fiecare parte. Privind culorile din tigaie, m-am gandit ce simfonie de culori... :)))) si de arome

Am scos-o fierbinte pe un platou si am presarat un pic de oregano.

Buna tare, domle'! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "simfonia culorilor"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta invartita cu branza

Postat de Oana

Placinta invartita cu branza

Intr-un castron se zdrobeste branza telemea cu furculita, apoi se amesteca cu branza de vaci, iaurtul, ouale batute, se condimenteaza cu putin piper si nucsoara proaspat rasa. Se gusta de sare,...

Citeste continuarea

Sandwich-uri cu chifle la cuptor

Postat de rocsi_1612

Sandwich-uri cu chifle la cuptor

Chiflele: Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o punem peste faina. Adaugam oul, incepem sa le amestecam. Punem smantana, iaurtul, framantam bine,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2013, 19:10
la 25.04.2013, 19:11
la 25.04.2013, 19:25
O nebunie,imi place combinatia oua marar si ceapa verde....cu dovlecel n-am incercat..
la 25.04.2013, 19:28
Buna...foarte buna
la 25.04.2013, 19:32
bun

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking