Omleta spaniola – Tortilla

Postat de Mokuska in Aperitive / Garnituri
7 Iul 2014 | 13862 vizualizari
Omleta spaniola – Tortilla

Nu pot sa va spun cu exactitate daca aceasta este reteta originala, dar cu siguranta este una foarte reusita si satioasa.

Ingrediente

  • 3 carnati picanti
  • 5 oua
  • 3 cartofi medii
  • 1 ceapa medie
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Cartofii si ceapa se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt, cartofii cubulete foarte mici iar carnatii felii  nu foarte subtiri. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie si toate ingredientele se varsa peste. Se lasa la calit, pana se inmoaie cartofii (atentie, sa nu se sfarame, eu am lasat 5 minute sub capac), la foc mic. Dupa ce ingredientele s-au calit, uleiul se scurge pana la ultima picatura si tigaia se pune inapoi pe foc.

Ouale cu praf de sare si piper se bat foarte bine, se varsa peste ingredientele inabusite si se lasa sub capac la foc foarte mic pana se vede ca ouale s-au inchegat bine si deasupra, dupa care se intoarce omleta cu ajutorul capacului sa se rumeneasca si pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta spaniola – Tortilla" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pachetele cu pui si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Pachetele cu pui si mozzarella

Aluatul: Cerneti faina. Intr-un bol puneti untul rece, taiat cuburi. Adaugati smantana, sare si putina faina. Incepeti si amestecati cu mana. Turnati faina treptat, pana o terminati si aluatul...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza cu aluat de casa

Postat de katty

Aperitiv placinta cu branza cu aluat de casa

Mai intai o sa precizez de ce l-am numit aluat si nu foietaj. Pentru ca nu il consider foietaj, deoarece nu necesita decat o simpla impaturire si nu 3, asa ca la foietaj. Se face destul de repede,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2014, 15:05
la 07.07.2014, 15:05
ce bine arata
la 07.07.2014, 15:06
Fetele
la 07.07.2014, 15:10
Si de-asta vreau!
la 07.07.2014, 15:12

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking