Orez cu carnita de porc la tigaie

Postat de vero_closca in Porc
4 Noi 2011 | 6498 vizualizari
Orez cu carnita de porc la tigaie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc slaba
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceasca de orez
  • 4 cesti supa de legume
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea, legumele si orezul. Carnea se usuca cu un servet si se taie cubulete. Intr-o tigaie mai adanca (wok) se pune uleiul si se adauga carnea. Se rumeneste usor, apoi se adauga ceapa, sosul de soia si ardeiul taiat marunt. Dupa cateva minute orezul spalat in mai multe ape. Se calesc putin si apoi se sting cu supa de legume, adaugand pe rand cate o ceasca. Se adauga piperul si sare (daca mai e nevoie) si se opreste focul. Se acopera pt 15 minute cu un capac ca sa infloreasca orezul.

Serveste cald, cu salata alaturi, presarat cu ceapa verde tocata marunt. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carnita de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Escalop de porc cu ciuperci

Postat de panacris

Escalop de porc cu ciuperci

Feliile de carne se bat cu ciocanul pentru șnițele pe ambele părți. Aparatul Philips Multicooker se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul FRY, timp de gătire 30 de...

Citeste continuarea

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Se lasa peste noapte la inmuiat. A doua zi, fasolea se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2011, 10:59
Nu lipsesc pentru ca-mi place mult!!!
la 04.11.2011, 11:01
bun bun
la 04.11.2011, 11:22
place
la 04.11.2011, 18:31
Foarte bun
la 04.11.2011, 23:12
buna mancarica

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking