Ingrediente
- 340 ml apa calduta
- 4.5 linguri ulei
- 1.5 lingurite sare
- 150 gr faina cozonac(000)
- 450 gr faina simpla(480 sau 650)
- 2 linguri fulgi de cartofi (nu este obligatoriu)
- 1.5 lingurite zahar
- 30 gr drojdie proaspata
- seminte susan (deasupra dupa preferinta)
Mod de preparare
Punem in galetica 340ml apa calduta,4.5 linguri ulei,1.5 lingurite sare,150gr faina cozonac(000),450gr faina simpla(650),1.5 lingurite zahar, 30 gr drojdie proaspata si 2 linguri de fulgi de cartofi.
Punem galetica in aparat si reglam pe programul 1,greutatea 1000 gr si culoarea dorita.
Cand painea este gata,se scoate din galetica cu mare grija, ca elicea sa nu rupa miezul sau sa ramana in paine si se pune pe un gratar iar dupa 15 min se poate taia cu feliatorul (cine are)
Din aceasta cantitate rezulta o paine de cca 900 gr.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine a la Suby (in aparat de copt paine)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|