Paine aperitiv invartita
Postat de RODIMUR
Făina cernută se pune în vasul pentru frământat, se face o adâncitură în mijlocul ei și se adaugă: drojdia mărunțită, oul și zahărul. Se toarnă lapte cald,...
Citeste continuareaAm preparat o reteta de piine aperitiv foarte gustoasa
Ingrediente
Mod de prepararePunem faina intr-un lighean ,adaugam drojdia ,sarea ,zaharul si putina apa. Lasam 5 minute sa se dospeasca putin apoi adaugam condimentele (busuiocul,chimenul ,verdeturile si piper daca va place ), oul si untul si framantam bine un aluat nelipicios. Punem apa in functie de cat cere faina ,mie mi-a mai ramas putina in cana. Lasam la dospit la cald si abur daca se poate. Cand si-a dublat volumul, intindem aluatul, taiem 3 fasii si punem pe una salam cubulete, pe cealalta cascavalul si pe a treia ardeiul gras. Rasucim aluatul si apoi il impletim. Punem in tava si mai lasam la crescut cca 20 minute. Dam la cuptor pana se rumeneste putin. Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de RODIMUR
Făina cernută se pune în vasul pentru frământat, se face o adâncitură în mijlocul ei și se adaugă: drojdia mărunțită, oul și zahărul. Se toarnă lapte cald,...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Dovlecelul il taiati cuburi, apoi il dati in robot, dar nu il faceti pasta. Il presarati cu putina sare, il puneti intr-o sita. Morcovul curatat si ceapa, le tocati tot in robot. Tonul il scurgeti...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|