Paine aromata incalzita la cuptor

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
9 Mar 2014 | 2954 vizualizari
Paine aromata incalzita la cuptor

Ingrediente

  • 2 paini mici (de tip buburuza)
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 pachet de unt (Untar/ amestec de unt cu margarina)
  • seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
  • frunze uscate de telina/ maruntite

Mod de preparare

Taiem painea felii dar lasam coaja de la baza intreaga (tip acordeon).

Intre feliile de paine asezam cate o felie de unt.

Mararul se spala si se toaca marunt, apoi se presara verdeata intre feliile de paine.

Presaram sare si piper dupa gust.

Asezam painile in tava tapetata cu hartie de copt, dam tava la cuptor (preincalzit) la temperatura moderata (170 grade) pentru 15-20 minute.

Scoatem painea crocanta cu miezul super-pufos din cuptor, desprindem cate o felie, presaram seminte de susan zi frunza de telina uscata si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aromata incalzita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv omleta cu cascaval

Postat de CameliaComan

Aperitiv omleta cu cascaval

Punem ouale intr-un bol, impreuna cu o lingurita de ulei.  Adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam bine cu o furculita sau un tel. Adaugam laptele si amestecam usor. Adaugam branza data pe...

Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei cu porumb SunFood

Postat de Criss

Chiftelute de dovlecei cu porumb SunFood

Dovlecelul se curata de coaja, se indeparteaza miezul cu seminte, apoi se rade pe razatoarea mare. Se presara sare peste ei si se lasa sa stea 10 minute, timp in care vor lasa destul de multa apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2014, 16:12
Si noi mancam des
la 09.03.2014, 16:15
la 09.03.2014, 16:20
bestial! o sa incerc si eu
la 09.03.2014, 16:30
Foarte buuuna!!!
la 09.03.2014, 16:30
wow ce idee buna!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking