Paine cu iaurt-ff repede de facut

Postat de anaiordan in Piine
4 Oct 2009 | 7222 vizualizari
Paine cu iaurt-ff repede de facut

E o paine care consider ca e buna pentru o zi...nu pentru sa se pastra pe mai multe zile.

Ingrediente

  • 280g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 ou
  • 250g iaurt

Mod de preparare

Eu nu am avut iaurt si am folosit doua linguri de smantana si un pahar mic de apa si a iesit ff buna!

Se amesteca bine ingredientele, chiar si cu mixerul, pana se obtine o compozitie omogena si elastica. Se unge o craticioara, sau forma ce aveti..cu ulei/unt si se tapeteaza cu faina si se pune coca in ea si se baga in cuptorul incins in prealabil pentru 30-45 minute la o temperatura de 180grade celsius, la sfarsit se poate face si testul cu scobitoarea.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt-ff repede de facut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paine alba rustica

Postat de Sim0naWorld

Paine alba rustica

Intr-un vas incapator am cernut faina, apoi am adaugat sarea. Intr-un castron am pus drojdia, pe care am topit-o cu apa calduta. Am adaugat peste faina drojdia cu apa, amestecand cu o...

Citeste continuarea

Turte la tigaie din aluat simplu cu bicarbonat

Postat de AdrianUdrea

Turte la tigaie din aluat simplu cu bicarbonat

Cum se prepara Turte la tigaie din aluat simplu cu bicarbonat Se cerne faina intr-un vas si se amesteca cu sarea. Se face o adancitura la mijlocul ei, ca si in cazul in care se foloseste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2009, 22:01
Nu se lasa la dospit? arata foarte bine
la 04.10.2009, 22:09
Ce m-a amuzat . Cica 250 grame de iaurt, apoi, direct: "Eu nu am avut iaurt "
la 04.10.2009, 22:46
, simpatica
la 05.10.2009, 02:46
pai daca asa e reteta....ce sa-i fac ...am gasit-o mai demult pe internet, dar nu mai stiu unde din pacate si in weekend am ramas fara paine :(..aici la noi de sambat adupa-amiaza si pana luni dimi sunt inchise magazinele cu alimente.....si m-am adaptat la ce aveam in casa ....nu se lasa la dospit ca are praf de copt in ea, nu drojdie.
la 22.01.2010, 22:34

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking