Paine imbracata a la Grasu64

Postat de grasu64 in Aperitive / Garnituri
7 Aug 2010 | 12848 vizualizari
Paine imbracata a la Grasu64

a la grasu64,

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 8 feli de paine(mai veche)
  • 150 g branza
  • 2-3 linguri lapte
  • patrunjel
  • sare si piper, dupa gust
  • ulei si un cubulet de unt

Mod de preparare

Dam branza prin razatoarea cu ochiuri mici. Frecam branza cu laptele.Batem bine ouale si le adaugam, treptat, peste branza, amestecand bine. Adaugam si patrunjelul spalat si taiat marunt.Condimentam cu sare si piper.
Punem uleiul si cubuletul de unt la incins. Dam felile de paine prin amestecul de branza, ou, lapte si verdeata si le punem in uleiul incins. Le prajim pe ambele parti pana prind o culoare aurie spre maroniu. Le scoatem pe servetele absorbante.
Se pot servii atat calde cat si reci.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine imbracata a la Grasu64" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Blinii cu branza sarata

Postat de deyutzky

Blinii cu branza sarata

Intr-un bol amestecam laptele cu drojdia, zaharul si faina. Lasam sa creasca pentru jumatate de ora. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu praful de sare. Adaugam pe rand...

Citeste continuarea

Drob vegetarian

Postat de RuxyRux

Drob vegetarian

Lintea se fierbe pentru 15 minute se lasa la racit apoi se scurge. Se pune intr-un vas largut. Se incinge uleiul in tigaie apoi se soteaza ceapa, morcovul, si ciupercile tocate marunt( eu le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2010, 12:53
Arata bine.Imi aduce aminte de friganele.
la 07.08.2010, 12:53
si eu fac friganele de-astea, da cu verdeata nu am incercat niciodata.....
la 07.08.2010, 13:35
la 07.08.2010, 15:55
Friganele sarateeeeeeeee....iui da bune-s ! Si cu o portie de spanac linga...
la 07.08.2010, 17:35
as "dezbraca" si eu o felie d'aia

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking