Painici cu salata de icre si unt aromat

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
20 Apr 2012 | 3291 vizualizari
Painici cu salata de icre si unt aromat

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 200 ml sana
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 cutie de salata de icre cu ceapa(240 g)
  • 30 g unt aromat
  • UNS
  • 1 ou

Mod de preparare

Faina o amestecam cu sare si zahar, facem gaura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta sau lapte, adaugam smantana si sana treptat si framantam pana nu se lipeste de maini. Acoperim si lasam la dospit 1 ora

Luam cate o bucata de coca si o intindem dreptunghiular, ungem cu salata, o impaturim partea stanga spre centru, adaugand partea din dreapta peste cea stanga si rulam. Intindem din nou, asezam bucati de unt dupa care procedam la fel.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, ungem cu oul batut dupa care dam la cuptorul incalzit pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu salata de icre si unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pateuri cu piept de pui si crema de branza

Postat de rocsi_1612

Pateuri cu piept de pui si crema de branza

Aluatul il lasam sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucatele potrivite. Le condimentam cu sare, piper, boia de...

Citeste continuarea

Piftie combinata

Postat de Ina

Piftie combinata

In vasul sub presiune, punem la fiert carnea ( mai putin urechea, deoarece aceasta este deja fiarta ) si legumele ( curatate si spalate ), impreuna cu 2 linguri de sare. Apa trebuie adaugata doar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2012, 23:08
la 20.04.2012, 23:32
yammy!
la 21.04.2012, 00:04
Ar merge o painica inainte de culcare
la 21.04.2012, 01:27
bun bun bun
la 21.04.2012, 09:47
multumesc

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking