Pandispan cu fructe

Postat de susu in Prajituri
25 Sep 2012 | 73321 vizualizari
Pandispan cu fructe

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 lg zahar
  • 7 lg faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lgt rasa praf de copt
  • Zeama de lamaie
  • 3 lg ulei floarea soarelui
  • Coaja portocale si lamaie
  • 1 vf cutit de sare
  • Putina faina pentru fructe
  • Fructe proaspete sau congelate 500 gr

Mod de preparare

Albusurile la temperatura camerei se separa de galbenusuri cu ajutorul palmei . Zaharul, galbenusurile, coaja de citrice, 1 plic zahar vanilat, praful de copt stins si cele 3 lg de ulei se mixeaza la viteza maxima pana se obt o crema. Albusurile se bat cu zeama de lamaie si un praf de sare. Crema de galbenusuri se incorporeaza in albusuri treptat amestecand de jos in sus. Se adauga treptat faina cate o lingura .

Se pune compozitia in tava tapetata si se distribuie in mod egal cu lingura. Presari peste fructe faina ca sa nu se lase si apoi se pun pe toata suprafata prajiturii. Presari peste ele celalalt zahar vanilat. Dai la cuptorul incalzit la foc mic aproximativ 25 min. Faci testul cu scobitoarea si cand e gata inchizi focul.

Merge foarte bine si cu mere taiate cuburi peste care presari scortisoara si zahar vanilat  sau orice fructe chiar si congelate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu visine

Postat de licurici_lra

Desert prajitura cu visine

  Se bat ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana se albesc sau isi dubleaza volumul. Faina se amesteca cu praful de copt, se cern si se adauga, putin cate putin, peste oua. Se...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu cirese

Postat de panacris

Desert prajitura cu cirese

  Ouăle se bat energic cu zahărul tos, zahărul vanilinat și un praf de sare. Se adauga ușor untul topit. După ce s-au încorporat bine, se adauga făina cernută împreună...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2012, 13:09
ce-mi place
la 25.09.2012, 13:34
delicios
la 25.09.2012, 15:20
ce bun e!vreau si eu!
la 25.09.2012, 15:52
CE FRUMOS E
la 25.09.2012, 16:02
waw!!!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking