Ingrediente
- Aluat:
- 500 g faina
- 100 ml apa calda
- 150 ml lapte cald
- 100 g unt
- 30 g branza rasa
- 1 cubulet de drojdie
- 1 lingurita sare
- piper
- 1 ou plus 3 linguri lapte pentru uns
- Umplutura:
- cartofi prajiti
- 4 cremwursti potriviti
- mozzarella
Mod de preparare
Se dizolva drojdia in lapte. Intr-un bol mai mare se pune faina, branza rasa, untul, sarea si piperul. In mijloc se face o gaura in care se toarna laptele si drojdia. Se incepe framantarea adaugandu-se putin cate putin din apa calda pana cand iese un aluat nelipicios. Se lasa 2 ore la crescut, dupa care se intinde, se taie in forme dreptunghiulare potrivite ca marime, se umplu si se ruleaza. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem bine cu oul amestecat cu 3 linguri de lapte si le dam la cuptorul preincalzit 180° pt 25-30 minute, pana cand se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Panini Napoletani" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|