Ingrediente
Ingrediente Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci
- 400 g branza vaci
- 4 oua
- 300 g faina
- 4 plicuri zahar vanilat
- 1 plic praf copt
- smantana
- dulceata
- ulei
Mod de preparare
Preparare Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci
Am separat galbenusurile de albusuri.
Intr-un vas am amestecat branza, galbenusurile, zaharul vanilat si praful de copt, apoi am adaugat albusurile batute spuma. S-a format un naluat peste care am pus faina si am framantat pana am putut modela papanasii.
Am incins uleiul si i-am rumenit bine pe fiecare parte, i-am scos si i-am pregatit cu dulceata si smantana pentru a fi serviti. Un deliciu !
Pofta buna!
Si pentru ca tot pomeneam de ei in introducere, sa va arat si cum se prepara papanasii moldovenesti, papanasii fierti, cu branza de vaci
Aici gasesti Cum sa prepari papanasi dupa o reteta de Radu Anton Roman
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|