Paparaie cu salam si cascaval

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
15 Sep 2010 | 10930 vizualizari
Paparaie cu salam si cascaval

In partea Ardealului se mai zice si paparaie la omleta,cel putin bunica mea asa zice.Este o omleta pregatita de sotul meu,care a zis vreau sa imi fac eu ceva simplu...................si uiati ce a rezultat,a fost foarte buna ,dar am navalit si noi pe ea si a trebui sa mai faca una.

Ingrediente

  • 4 oua
  • sare
  • 5 linguri cascaval ras
  • salam taiat foarte fin 50g
  • 3 linguri smantana
  • putin ulei

Mod de preparare

Se taie salamul foarte fin si se prajeste putin dupa care se pun ouale batute bine cu un praf de sare, cascavalul ras si smantana se lasa sa se prajeasca la foc mic acoperit dupa care se intoarce pe capac si se prajeste pe ambele parti.

Merge grozav de bine cu o salata de rosii,castraveti...........

Se presara cascaval deasupra,  smantana si feliute de ardei rosu,asta numai pe una ca pe cea de a doua nu mi-a mai dat  voie sa o "decorez"

Daca ti-a placut reteta noastra "Paparaie cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Preparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam cus-cusul si il lasam sa fiarba pana cand isi mareste volumul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2010, 09:07
Papa...ce?
la 15.09.2010, 09:11
papa..........raie
la 15.09.2010, 09:57
Papară? Pe la noi i se mai zice si ratotă
la 15.09.2010, 09:58
papa bunnnnnnnn
la 15.09.2010, 10:05
asta-i scrob in zona Moldovei

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking