Papparedelle cu ciuperci si crema de branza

Postat de caroline in Paste
16 Sep 2014 | 4592 vizualizari
Papparedelle cu ciuperci si crema de branza

Ingrediente

  • 400 gr paste tip pappardelle
  • 180 gr ciuperci
  • 100 gr pancetta
  • 160 gr crema branza
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem apa la fiert .Cand apa va incepe sa fiarba,punem sare si apoi pastele .Le fierbem pentru 6 minute dupa care le scurgem de apa .

Intre timp punem ulei in tigaie si calim ciupercile curatate,spalate si tocate.

Cand s-a evaporat apa lasata de ciuperci , adaugam pancetta taiata fasii .

Lasam sa se caleasca impreuna la foc potrivit.

Adaugam crema de branza amestecand bine cu o lingura de lemn .

Punem sare si piper dupa gust,facand insa atentie ca si pancetta este sarata.Dam la foc mic si lasam 10 minute dupa care inchidem focul.

Amestecam pastele cu sosul de branza si ciuperci si servim calde .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papparedelle cu ciuperci si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Risoni cu sos de rosii si macrou afumat

Postat de simona72

Risoni cu sos de rosii si macrou afumat

Se curata ceapa, se toaca marunt si se celeste in putin ulei de masline pana devine sticloasa. La final se adauga usturoiul taiat marunt si se caleste impreuna cu ceapa pentru inca 1 minut....

Citeste continuarea

Gnocchi cu creveti in sos de portocale

Postat de gurita_ta2005

Gnocchi cu creveti in sos de portocale

Gnocchi se pun la fiert in apa sarata, se lasa timpul scris pe ambalaj. Crevetii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa taiata julienne pana se inmoaie putin. Portocala o spalam, o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.09.2014, 21:47
la 16.09.2014, 21:51
la 16.09.2014, 21:56
Arata extraordinar Andreea! Imi inchipui ca sunt delicioase!
la 16.09.2014, 21:56
imi plac! ce fel de branza ai pus, Andreea?
la 16.09.2014, 21:59
Delicioase!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking