Papricas din ciuperci galbiori

Postat de Mokuska in Aperitive / Garnituri
6 Sep 2014 | 4974 vizualizari
Papricas din ciuperci galbiori

Daca aveti ocazia vreodata, cei care nu ati fost, sa mergeti in padure si strangeti ciuperci proaspete. Este o aventura si in acelasi timp aveti posibilitatea sa gustati diferite ciuperci, care fiecare au un gust aparte.

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci galbiori
  • 2 ardei grasi
  • 4 cepe mici
  • piper, boia, sare dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml lapte
  • verdeata si smantana dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile le curatam bine, le spalam si le oparim. Dupa ce s-au racit le tocam bucatele nu foarte mici.

Ceapa si ardeii le tocam marunt si le calim in ulei, adaugam boiaua si 2 cani mari de apa fiarta. 

Adaugam si ciupercile, sare dupa gust si lasam sa fiarba pana scade apa. 

Intr-un bol amestecam faina cu laptele rece si varsam peste tocanita.

Lasam sa mai fiarba 2-3 minute, adaugam piperul si stingem focul.

Papricasul se serveste, dupa gust, cu smantana si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din ciuperci galbiori" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

Postat de ela

Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

Curatam dovleceii,ii spalam si ii taiem rondele.Ii saram si ii lasam pana pregatim restul ingredientelor. Rosiile le spalam si le taiem rondele. Cascavalul il dam pe razatoarea mare....

Citeste continuarea

Dovlecei copti

Postat de Dya

Dovlecei copti

Taiem dovleceii in felii mai groase, pe lung. Ii saram dupa gust si ii coacem pe tava, pe ambele parti, atat cat sa se rumeneasca usor. Ii asezam apoi intr-un vas termorezistent, ii stropim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2014, 23:40
la 06.09.2014, 23:53
Astea sunt pe gustul meu!
la 07.09.2014, 00:01
multumesc
la 07.09.2014, 00:13
la 07.09.2014, 00:26

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking