Paprikaș de cocoș cu paste colorate

Postat de panacris in Pui
6 Mar 2014 | 3532 vizualizari
Paprikaș de cocoș cu paste colorate

Un fel doi super sățios;)

Ingrediente

  • pulpe de cocoș 2 bucăți,
  • aripi de cocoș 2 bucăți,
  • piept de cocoș,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin,
  • zacuscă Panacris 3-4 linguri,
  • paste colorate.

Mod de preparare

Zarzavaturile și legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la înăbușit, împreună cu carnea de cocoș, timp de 15 minute la foc mic, acoperit. Apoi se adaugă cca. 2000 ml apă rece, se asezonează de sare, piper și mirodenii și se lasă la fiert la foc mic, acoperit, cca. 45 de minute. Spre finalul fierberii se adaugă și zacusca, lăsându-se la gătit încă 10 minute la foc mic, acoperit. Între timp pastele coloate se fierb a la dente;) Paprikaș-ul de cocoș se servește pe pat de paste colorate, alături de salată de sezon;) Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikaș de cocoș cu paste colorate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Curry risotto cu pui

Postat de cristeena20

Curry risotto cu pui

- Prima data pregatim puiul  curry. Portionam carnea. Intr-o cratita punem ceapa tocata la calit cu ulei de masline. Cand devine sticloasa adaugam pasta de legume si apoi adaugam usturoiul...

Citeste continuarea

Chiftelute de pui cu piure

Postat de Oana

Chiftelute de pui cu piure

Curatati mai intai cartofii pentru piure, taiati-i cubulete si puneti-i la fiert in apa rece. Tocati carnea, alternand cu ceapa, usturoiul, morcovul si la final painea uscata. Daca nu aveti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2014, 21:07
bun-bun...
la 06.03.2014, 21:45
Cat de fain
la 06.03.2014, 23:17
cat de bine arata!!!
la 06.03.2014, 23:19
la 07.03.2014, 00:11
buna buna

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking