Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
3 Apr 2014 | 17152 vizualizari
Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun

Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun este o variantă delicioasă și simplă a clasicului parizer, care este un mezel foarte popular în multe țări europene. Preparat prin prăjirea feliilor de parizer acoperite cu un strat crocant de pesmet sau făină, parizerul pane este o mâncare rapidă și gustoasă, perfectă pentru prânzuri rapide sau cine lejere. Destul de banal insa un mic dejun satios ! >:D>

Ingrediente

  • Ingrediente Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun
  • 8 felii parizer
  • 2 oua
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 linguri cu faina
  • sare

Mod de preparare

Cum se prepara Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun

Ouale le mixam spuma adaugand sare dupa gust.

Trecem fiecare felie de parizer intai prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Le prajim pe ambele parti in ulei incins.

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde . Recomandam si paste cu parizer, chec aperitiv sau parizer de casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Postat de simona72

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Pt blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma si se tin bine pe paletele mixerului, adaugam galbenusurile si uleiul in fir subtire in timp ce...

Citeste continuarea

Drob mixt (vita si pui)

Postat de rhapsody

Drob mixt (vita si pui)

1. Indeparteaza grasimea (in cazul in care exista) de pe inima , taie inima si spal-o bine cu apa rece. 2. Da deoparte o bucatica de inima (400 g), iar restul (1000 g) pune-o la fiert impreuna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2014, 09:53
la 03.04.2014, 09:54
mi-ai facut o pofta
la 03.04.2014, 09:54
bun
la 03.04.2014, 09:55
la 03.04.2014, 09:59
mmm buuun

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking