Pariziene cu Nutella

Postat de angyb in Prajituri
27 Ian 2012 | 11024 vizualizari
Pariziene cu Nutella

Reteta am luat-o de pe Bucataras de la JustLovecooking are dreptate sunt foarte bune

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 50g unt
  • 20g drojdie
  • 70g zahar
  • 4oua(1 pentru uns
  • lapte cat cuprinde
  • nutella

Mod de preparare

facem maiaua cu drojdia 1lingurita de zahar si un pic de lapte. Acopertiti cu un prosop si lasati la cald pana cand creste.

Framantam faina impreuna cu maiaua, 3 oua, untul ,restul de  zahar si lapte.

Lasam la dospit(eu folosesc o metoda care am invatat-o de la unul dintre bucatarasi :incalzesc cuptorul la 50 de grade vreo 10 minute si pun aluatul in cuptor pana isi dubleaza volumul)

Aluatul obtinut il impartim in 10 parti egale. intindem fiecare biluta obtinuta in oval si jumatate din ea o franjuram.

Pe partea ramasa netaiata punem nutella si rulam inchizand capetele. Le lasam sa dospeasca cam o jumate de ora dupa care le ungem cu oul ramas si le dam la cuptor cam o jumatate de ora

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pariziene cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pariziene

Postat de Nadyne

Pariziene

Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem in vasul robotului de bucatarie sau in cuva masinii de paine, ingredientele in urmatoarea ordine: laptele, zaharul,...

Citeste continuarea

Pariziene cu nutella

Postat de Sim0naWorld

Pariziene cu nutella

Faina am cernut-o intr-un castron. Drojdia am frecat-o cu 2 linguri de zahar, putin lapte caldut si 2 linguri faina, iar amestecul l-am pus in mijlocul fainii. Am lasat la crescut cca 15-20...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2012, 20:17
ce bineeee arataaaaaa vreauuuu si euuuu,arunca-mi si mie cu prastia
la 27.01.2012, 20:20
de cand salivez si eu la ele
la 27.01.2012, 20:22
pune-te pe treaba rocsica si eu ma pun
la 27.01.2012, 20:25
sa mai treaca putin timp
la 27.01.2012, 20:30
ce buneee

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking