Parjoale boieresti

Postat de MotanLaOale in Pui
16 Noi 2011 | 10693 vizualizari
Parjoale boieresti

Am vazut reteta la Miha botezate "ministeriale". Eu fac alergie la cuvantul minister sau derivatele lui asa ca am rebotezat parjoalele. Indiferent de denumire sunt foarte bune.

Ingrediente

  • 1 piept de pui mic (200g-250g)
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata, se spala, se taie cubulete si se lasa la scurs si uscat.

Se bate oul cu condimentele si se adauga smantana si amidonul.

Se pun si cubuletele de piept (uscate) si se omogenizeaza.

Se pune la frigider cel putin 15-20 minute.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.

Se ia cate o lingura din compozitie si se pune la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc calde cu garnitura preferata si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale boieresti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui crocant Godina

Postat de Zamfira

Pui crocant Godina

Crestăm pulpele de pui, deoparte şi de alta osului. Pieptul de pui îl tăiem fâşii mai groase şi scurte. Sărăm şi piperăm carnea după gust. De preferat a şterge de apă...

Citeste continuarea

Mancarica de ardei cu carne de pui

Postat de oanapl

Mancarica de ardei cu carne de pui

Eu am avut carne de pui de țară și deoarece fierbe mai greu am fiert-o în oala sub presiuni. Coci ardeii pe tava de la aragaz, îi cureți, îndepărtezi semințele, îi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2011, 14:17
sunt prima servita
la 16.11.2011, 14:20
ce boierie la matale Motane
umbli cu ispita in zi de post
da dintr-un piept de pui mare,nu merge?
la 16.11.2011, 14:32
Ba merge dar trebuie mai mult si din celelalte ingrediente
Eu nu am tinut niciodata post. Si nu cred ca ma apuc acum la batranete.
Nu cred ca de post tine credinta.
la 16.11.2011, 14:34
sufletista bineanteles
la 16.11.2011, 14:41
Sunt de acord cu tine Vladimir
eu tin post alimentar,mai mult pentru a lua o pauza de la "cele bune",altfel daca nu il insotim de fapte bune,putem sa-i spunem dieta,detoxifiere si atat

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking