Parjoale din carne de vitel

Postat de delia64 in Vita
6 Mar 2014 | 7789 vizualizari
Parjoale din carne de  vitel

De la mama mea draga stiu aceasta reteta . Sunt gustoase si hranitoare parjoalele si merita sa incercati .

Ingrediente

  • 1 kg. carne tocata de vitel
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • 200gr. faina alba
  • vegeta dupa gust
  • 300 ml. ulei

Mod de preparare

Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat , piper , sare si vegeta dupa gust si 2 oua .

Curatam ceapa , o taiem marunt si o calim putin in ulei  pe urma o lasam la racit .

Cand ceapa este racita o amestecam cu carnea tocata si formam parjoalele de marimea dorita si le dam prin faina alba .

Punem uleiul intr-o tigaie la incins .

Spargem cele 5 oua  punem condimentele  si 2 linguri faina si le batem bine cu telul  pana se formeaza o coca uniforma .

Parjoalele date prin faina alba se dau si prin coca si se pun la prajit .

Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servetel absorbant .

Se servesc calde cu cartofi pai sau ce garnitura doriti .

Pofta buna !!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coaste de vitel in sos de rosii

Postat de timea

Coaste de vitel in sos de rosii

Punem intr-un vas apa la fiert cu aprox 1/2 lingurita sare, cateva boabe de piper si 3 foi de dafin.  Cand fierbe apa adaugam coastelesi carnea si lasam sa fiarba aprox 30 de minute...

Citeste continuarea

Tocanita de vita

Postat de licurici_lra

Tocanita de vita

Am taiat carnea bucati mai mici, am spalat-o, apoi am pus-o sa se prajeasca in putin ulei. Am curatat, spalat si tocat legumele. Intr-o cratita, separat, am pus apa la fiert,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2014, 19:44
Ce de bunatati
la 06.03.2014, 19:46
la 06.03.2014, 20:24
la 06.03.2014, 20:32
la 06.03.2014, 20:57
Tare bune

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking