Ingrediente
- 1 kg. carne tocata de vitel
- 2 cepe
- 5 catei usturoi
- 7 oua
- sare
- piper
- 200gr. faina alba
- vegeta dupa gust
- 300 ml. ulei
Mod de preparare
Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat , piper , sare si vegeta dupa gust si 2 oua .
Curatam ceapa , o taiem marunt si o calim putin in ulei pe urma o lasam la racit .
Cand ceapa este racita o amestecam cu carnea tocata si formam parjoalele de marimea dorita si le dam prin faina alba .
Punem uleiul intr-o tigaie la incins .
Spargem cele 5 oua punem condimentele si 2 linguri faina si le batem bine cu telul pana se formeaza o coca uniforma .
Parjoalele date prin faina alba se dau si prin coca si se pun la prajit .
Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servetel absorbant .
Se servesc calde cu cartofi pai sau ce garnitura doriti .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|