Parjoale din cartofi si cascaval

Postat de InLumeaMea in Aperitive / Garnituri
15 Noi 2012 | 11891 vizualizari
Parjoale din cartofi si cascaval

Ceva simplu si bun... :D Am preferat sa pun doar poza de final pentru ca sunt o catastrofa in bucatarie si era prea dezordine in timpul "macelului" :))

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 300g kaiser (sau sunca afumata)
  • sare, piper (dupa gust)
  • faina

Mod de preparare

Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert, iar cand sunt gata ii scurgem de apa si ii lasam la racit.

Intr-un castron punem cascavalul ras, ouale, kaiser-ul taiat cubulete mici, sarea, piperul, iar la final punem cartofii dati prin razatoare (dupa ce s-au racit bine). Amestecam totul cu o lingura (sau cu mana). Se imparte pasta obtinuta, iar pe masa presarata cu faina se da forma dorita. Incingem uleiul in tigaie si prajim parjoalele pe ambele parti pana se rumenesc.

Le servim cu paine sau le putem folosi pe post de garnitura. Dar pentru a fi folosite pe post de garnitura le puteti da o alta forma fata de cea data de mine.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Postat de autodiag

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Cartofii se spala si se pun la fiert, apoi se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se descojesc si se dau pe razatoarea cea mare intr-un castron. Se curata ceapa de foi, se...

Citeste continuarea

Bulgarasi cu Miez de lapte

Postat de Ina

Bulgarasi cu  Miez de lapte

Punem ingredientele intr-un bol si amestecam totul cu un blender , maruntind astfel si alunele . Tinem compozitia obtinuta la rece, pentru cel putin o ora ,  pentru a se intrepatrunde aromele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2012, 22:53
la 15.11.2012, 23:13
bun venit
important e rezultatul final si mai ales gustul
la 15.11.2012, 23:31
la 15.11.2012, 23:54
la 16.11.2012, 08:10
bune

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking