Ingrediente
- 500g carne tocata de pasare,
- 500g carne tocata de vita,
- 4 cepe,
- 6 cartofi,
- 3 oua,
- marar si patrunjel,
- 4 felii de paine,
- usturoi dupa gust,
- sare ,
- piper
- pesmet.
Mod de preparare
Pentru inceput am amestecat carnea de pasare cu cea de vita. Apoi am curatat ceapa, am spalat-o si am taiat-o marunt. Separat cartofii i-am curatat, apoi i-am spalat si i-am dat pe razatoarea mica, dupa care i-am scurs bine de zeama care au lasat-o. Peste carnea bine amestecata am adaugat ceapa, cartofii, cele 3 oua, mararul si patrunjelul care le-am spalat, curatat si taiat marunt, usturoiul curatat si el. Intre timp am pus painea la inmuiat, dupa care am stors-o bine si am adaugat-o in compozitie. La final am adaugat sare si piper dupa gust si le-am amestecat bine.
Din compozitie am format bastoane de carne la fel ca la mici care le-am aplatizat in palma si le-am dat prin pesmet, dupa care le-am prajit in ulei bine incins. Puteti sa le faceti oricat de mari .
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|