Ingrediente
- 500 g de carne de vita tocata (sau combinatie porc -vita)
- 1 ceapa
- patrunjel, marar
- 2 felii de paine alba
- lapte
- 2 catei de usturoi
- 1 ou
- ulei
- sare, piper, pesmet fin
Mod de preparare
Puneti la inmuiat paine intr-un pic de lapte.
Mixati ceapa curatata si taiata, cu usturoiul, patrunjel si marar dupa gust,
Intr-un castron amestecati carnea tocata cu oul intreg si legumele mixate.
Puneti sare si piper.
Intr-o farfurie intinsa varsati un pic de pesmet fin.
Formati parjoalele cu mainile trecute in apa rece.
Le-am facut rotunde de 5 cm.
Le treceti prin pesmetul fin pe toate partile.
Incalziti intr-o tigaie cateva linguri de ulei.
Puneti parjoalele si prajiti-le la foc potrivit pe ambele parti.
Colorati-le frumos si depuneti-le pe o hartie absorbanta.
Se pot reincalzi la cuptor la 80 °- 100° C.
Serviti-le dupa dorinta cu piureu, salata de cartofi, salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale rusesti - Kotlietky" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|