Pastrama de oaie in sos iute de gogosar

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
8 Iun 2013 | 11335 vizualizari
Pastrama de oaie in sos iute de gogosar

Ingrediente

  • pastrama de oaie
  • un borcan de sos iute de gogosar
  • un pahar de vin
  • 5-6 catei de usturoi
  • cimbru
  • legume uscate ardelenesti .
  • 50 ml ulei
  • apa

Mod de preparare

Pastrama se portioneaza in bucati mici. Eu am folosit pastrama preparata in casa .

Ungem tigaia cu ulei, adaugam bucatile de pastrama , adaugam usturoiul feliat, putin cimbru, vinul si completam cu apa, astfel incat sa acoperim complet carnea. Condimentam cu sare ( daca pastrama nu este suficient de sarata ) si cu legume uscate ardelenesti. Lasam sa fiarba la foc mic, pana scade zeama aproape complet.

Adaugam pasta de gogosar , amestecam si mai lasam pe foc cca 10 minute ( sau mai mult, daca pastrama nu este fiarta suficient ) . 

Servim fierbinte, alaturi de mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie in sos iute de gogosar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Muschi de vita impletit la cuptor

Postat de sufletista

Muschi de vita impletit la cuptor

Muschiuletul il taiem in 3 pe lungime (fara sa taiem capatul) Intr-un bol amestecam condimentele dupa gust cu ceapa, leurda, busuiocul, usturoiul tocat impreuna cu uleiul. Condimentam...

Citeste continuarea

Perisoare si cartofi noi in sos de rosii

Postat de sufletista

Perisoare si cartofi noi in sos  de rosii

Intr-un bol amestecam carnea cu oul,orezul(spalat si scurs bine de apa),faina,ceapa si usturoiul tocate marunt.patrunjelul tocat si condimente dupa gust,amestecam bine si dam la frigider cca 30...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2013, 19:52
Venim la masa!!!!
la 08.06.2013, 19:58
O idee tare buna,trebuie sa o pun in practica,ca mai am o buicata de pastrama....
la 08.06.2013, 19:58
haaaai! )
la 08.06.2013, 19:59
Inca e fierbinte si miroase...
la 08.06.2013, 20:07
Miroaseeeeeeeee,ai pus pastrama stricata?

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking