Parjolute vegetariene de post (falafel)

Postat de Ksenya in Mancaruri de post
12 Ian 2014 | 17098 vizualizari
Parjolute vegetariene de post (falafel)

Aceasta reteta am testat-o aseara ,rezultatul e fenomenal si m-am gandit s-o postez aci. Se pot face burger vegetarieni ,se pot servi cu sos Salsa.

Ingrediente

  • 400 g naut
  • o legatura patrunjel
  • o lingura cu varf susan
  • 2 linguri suc lamaie
  • 1 ligurita chimen macinat
  • 1 lingurita turmenic
  • sare,piper dupa gust
  • 1 lingura faina
  • 4 catei usturoi
  • o ceapa rosie
  • o lingurita paprika (optional)
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Nautul il punem la inmuiat pentru 24 ore ,dupa care il scugem de apa, si-l punem in blender, adaugam toate  ingredientele si -l dam totul prin blender pana se formeaza o pasta ca in poza,daca vi se pare un pic uscata compozitia adaugati un pic de apa.La sfarsit adaugam susanul si amestecam

Se lasa 2 ore la rece,apoi se formeaza parjoalele si se prajesc la foc iute.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute vegetariene de post (falafel)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Orez brun cu legume si ciuperci

Postat de CameliaComan

Orez brun cu legume si ciuperci

Curatam ceapa si morcovii. Taiem ceapa foarte marunt, iar morcovii ii dam pe razatoare. Intr-o oala mare punem o lingura de ulei. Adaugam legumele (ceapa si morcovii) si le calim putin....

Citeste continuarea

Mancarica de conopida

Postat de Nadyne

Mancarica de conopida

Conopida se curata de frunze, se lasa 10-15 minute in apa rece, apoi se rupe buchetele si se fierbe in apa cu sare. Nu trebuie fiarta excesiv, pentru a nu se sfarama, cand o adaugam in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2014, 10:33
Foarte bune chiftelutele din naut. Le fac si eu dar mai rar...si fierb nautul dupa ce sta la hidratat in apa...
la 12.01.2014, 11:52
Vai ce bunatati! Si ce bine arata!
la 12.01.2014, 11:59
Simona, incearca si fara fierbere
la 12.01.2014, 13:06
la 12.01.2014, 14:06

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking