Pasta de tofu cu ardei copti

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
19 Sep 2014 | 3485 vizualizari
Pasta de tofu cu ardei copti

Va aduc azi o pasta de tofu perfecta pentru micul dejun . Madelines Cuisine a fost inspiratia mea pentru aceasta pasta . Am vazut retata le ea si cum imi place tofu am zis sa o incerc . Am optat sa adaug la ea ardei copti pentru gustul lor deosebit , dar se poate face si cu altceva . Merita sa incercati

Ingrediente

  • 1 cutie tofu in saramura
  • 1 iaurt grecesc (mic)
  • 1 ceapa
  • 2 ardei capi copti si curatati
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam ceapa si o dam pe razatoarea mica . Ardeii capia pe care i-am copt , ii curatam si ii taiem cubulete .

Intr-un castron punem branza tofu impreuna cu 1 cutie iaurt grecesc si cu o furculita o zdrobim bine , se poate folosi blenderul vertical. Adaugam ardeiul copt , ceapa razuita si patrunjel tocat . Asezonam cu sare si piper , sau alte condiment si dam la rece .

Servim pe paine alaturi de o salata de ardei, sau rosii

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de tofu cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placintele cu carne si ciuperci

Postat de rocsi_1612

Placintele cu carne si ciuperci

Aluatul: Topim untul si il lasam sa se raceasca. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, un praf de sare, drojdia si amestecam. Punem apa treptat si framantam,...

Citeste continuarea

Placinta cu branza si marar

Postat de merisor67

Placinta cu branza si marar

Pentru aluat , frecam untul cu sarea si zaharul pana se spumeaza, apoi adaugam oul, omogenizam, adaugam si otetul, apoi diluam totul cu laptele caldut si incepem sa incorporam treptat faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.09.2014, 08:54
la 19.09.2014, 08:55
Io cu tofu asta nu ma impac,am incercat sa mananc si mi-a raams in gat...
la 19.09.2014, 08:58
Fiarte buna
la 19.09.2014, 09:04
la 19.09.2014, 09:11

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking