Pasta de usturoi

Postat de mamaieelena in Clasice
26 Mai 2011 | 7617 vizualizari
Pasta de usturoi

Ingrediente

  • 4capatani de usturoi
  • 11/2 lingurita cu sare
  • 200 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru verde( e mai bun) dar se poate si uscat
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Se curata usturoiul si se paseaza cu pasatorul de usturoi .Intr-un bol punem pasta cu sarea si amestecam cu mixerul apoi adaugam treptat uleiul alternand cu zeama de lamaie dar nu e neaparat necesar sa punem toata zeama depinde de gustul fiecaruia.Cand e aproape gata uleiul incorporat punem si cimbrul .De regula eu fac mai mult si il pastrez la frigider intr-un borcan de sticla .Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume

Postat de Ksenya

Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume

Cum se prepara Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume Intr-un ceaunel de tuci, sotati ceapa si usturoiul tocate fin in uleiul de masline, adaugati...

Citeste continuarea

Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold

Postat de Ksenya

Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold

Puneti nautul la hidratat minim 12 ore. Eu l-am preparat cu o zi inainte Spalati nautul si-l puneti la  fiert 60-90 minute pana bobul este bine fiert. Intr-o oala pentru supa, adaugati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2011, 20:43
foarte interesant ,nu am facut cu cimbru dar sigur am sa incerc ador cimbrul
la 26.05.2011, 23:28
la 26.05.2011, 23:52
\
la 27.05.2011, 00:22
bun cu cimbru
la 27.05.2011, 06:40
multumesc gina

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking