Paste cu carne si busuioc

Postat de susu in Spaghete
24 Sep 2012 | 6205 vizualizari
Paste cu carne si busuioc

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 3-4 capia
  • 1 morcov
  • Pasta de tomate 1
  • sticluta mica bullion de casa
  • Busuioc proaspat
  • Cimbru
  • O mana de telemea veche rasa
  • ½ pachet paste
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia
  • Ulei de masline
  • 300 gr carne macinata vita si porc
  • Piper
  • Sos de soia optional
  • Pasta de curry rosie si verde

Mod de preparare

Cepele si ardeiul rosu se toaca marunt iar morcovul se rade fin. Calim cepele si usturoiul zdrobit cu lama cutitului dupa care adaugam ardeiul , morcovul si la sfarsit carnea. Dupa ce s-au calit bine punem bulionul, pasta de rosii, condimentele si busuioc tocat. Lasam sa scada si potrivim de sare. Pastele le punem la fiert in apa clocotita cu putina sare sic and sunt al dente le strecuram si le punem peste carne si adaugam branza. Se amesteca bine si se mai adauga bucuioc proaspat in farfurie

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Postat de cristeena20

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii Pregatim chiftelutele: amestecam carnea tocata cu sare, piper, putin cimbru verde, 1 ou si formam bilute mici. Le pudram putin...

Citeste continuarea

Fusili cu sos de carne

Postat de mihaelar63

Fusili cu sos de carne

 Legumele se curata si se maruntesc cu ajutorul robotului . Chorizo se taie rondele si se prajeste in uleiul de masline ca sa imprumute acestuia aroma si gustul . Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2012, 22:47
Bine mai arata!
la 24.09.2012, 22:50
la 24.09.2012, 22:58
Chiar mi-e dor de paste
la 24.09.2012, 23:29
excelente
la 25.09.2012, 01:28
imi plac!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking