Paste cu chiftelute in sos de rosii

Postat de ionela2682 in Paste
26 Feb 2012 | 3571 vizualizari
Paste cu chiftelute in sos de rosii

Ingrediente

  • Pentru chiftelute :
  • 500 g carne tocata
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 1 cartof
  • 1 felie de paine
  • sare si piper
  • faina
  • Pentru sos:
  • o ceapă albă
  •  o conservă de roșii decojite
  •  usturoi
  • paste fainoase 500g

Mod de preparare

Reteta de chiftelute o puteti gasi aici: http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-la-cuptor-30070.html

Sosul:

-ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei,adaugam rosiile din conserva(450 g ) si  chiftelutele , le lasam la foc mic cam 10-15 min ,la final adaugam usturoiul zdrobit ,saram si piperam dupa gust.

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare.

Servim pastele cu o cantitate suficienta de sos si chiftele  calde.

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftelute in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Postat de cristeena20

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii Pregatim chiftelutele: amestecam carnea tocata cu sare, piper, putin cimbru verde, 1 ou si formam bilute mici. Le pudram putin...

Citeste continuarea

Spaghete cu chiftelute in sos de rosii

Postat de mirela0911

Spaghete cu chiftelute in sos de rosii

Morcovul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mici, apoi se scurge. La fel se procedeaza si cu cartoful. Ceapa se taie marunt. Usturoiul se piseaza. Se pun legumele peste carnea tocata. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2012, 19:35
ce bune trebuie sa fie
la 26.02.2012, 20:11
Bun meniu!!
la 26.02.2012, 20:25
tare bune.
la 26.02.2012, 20:34
ce mi-ar placea si mie
la 26.02.2012, 20:47
Na ca chiar nu mai stiu la care sa ma autoinvit

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking