Paste cu legume si muschi file

Postat de Corina33 in Paste
23 Iun 2010 | 5946 vizualizari
Paste cu legume si muschi file

M-am inspirat din reteta postata de vero_closca: penne cu legume mexicane si mezeluri ,pe care am modificat-o putin. Imi place mult ptr ca este o reteta foarte rapida si gustoasa.

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 400 g legume mexicane congelate
  • 300 g muschi file
  • 3 catei de usturoi
  • 150 ml bulion
  • 4 linguri de ulei
  • 6 frunze de busuioc proaspat
  • sare, piper

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se taie muschiul cubulete si se prajeste 3-4 minute. Se adauga usturoiul curatat si tocat marunt. Dupa inca 2-3 min. se adauga legumele congelate si se amesteca din cand in cand pana se dezgheata. Bulionul se amesteca cu 4 linguri de apa si se toarna peste legume. Se mai lasa sa fiarba cinci minute pana se ingroasa sosul, se condimenteaza cu sare si piper si se presara busuiocul tocat marunt. 

Se amesteca cu pastele, deasupra se poate presara parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume si muschi file" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

Postat de ela2015

Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

Fierbem pastele în apă clocotită cu un praf de sare (conform timpului de pe ambalaj). Le scurgem şi le clătim prin 3-4 jeturi de apă rece. Într-un vas încăpător punem...

Citeste continuarea

Paste cu sos de legume

Postat de ianculubita

Paste cu sos de legume

In tigaia cu ulei se se calesc dovlecelul si vanata curatate de coaja,taiate cubulete mici,se adauga usturoiul zdrobit apoi vinul;se lasa putin pe foc sa se evapore alcoolul apoi se adauga rosiile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2010, 15:39
recunosc sa singura leguma pe care am folosit-o pana acum la paste era ciuperca...dar poate e si asa o idee cu legume mexicane!
la 23.06.2010, 15:50
Ce bine arata.
Corina,daca vrei sa ai busioc proaspat cat mai mult timp,rupe florile,ca altfel se usuca.
la 23.06.2010, 16:00
Multumesc Silvioara, asa am sa fac
la 23.06.2010, 16:06
ecleras sa stii ca sunt fooooarte gustoase, am facut de mai multe ori ca au trecere
la 23.06.2010, 17:34
ce frumos arata!!!!faceam si eu in tinerete

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking