Budinca Savory de paste ( fara gluten)

Postat de dentistutza in Paste
27 Oct 2010 | 4981 vizualizari
Budinca Savory de paste ( fara gluten)

Ingrediente

  • 300 gr paste scurte din faina de porumb ( tip'PastaD 'Oro)
  • 150 gr. muschi file afumat
  • 200 gr. cascaval
  • 200 ml. lapte
  • 1 cutie frisca lichida pt. gatit
  • 2 oua
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • sare, piper, mirodenii dupa bunul plac

Mod de preparare

Pastele se fierb bine ( nu al-dente ci moi ) in apa sarata. Se scurg si se trec sub jet de apa rece.

Ouale, laptele, frisca lichida, mustarul, sarea si piperul se bat bine intr-un bol- Eu pun mult piper proaspat macinat pt. acel gust usor picant. Cascavalul si muschiuletul se taie cubulete.  Se combina toate ingredientele care se pun intr-o forma termorezistenta unsa si tapetata cu pesmet. Se coc la foc potrivit pana sunt gata si s-a format crusta la suprafata. Se poate servi ca atare sau ca garnitura la carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Savory de paste ( fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Canelloni cu spanac si branza

Postat de panacris

Canelloni cu spanac si branza

Spanacul se pune direct într-un vas la gătit, cu puțin ulei de măsline și usturoi pisat, cca. 5 minute pentru a se îmbina gusturile ;) Am luat varianta de la LIDL, congelat și...

Citeste continuarea

Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi

Postat de panacris

Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi

Într-un vas special pentru paste sau o oală mai înaltă se pune la fiert cca. 2000 ml apă rece cu sarea de mare. Când apa clocotește se adaugă pastele și se lasă la fiert...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2010, 12:45
Asta tre sa fie tare buna!
la 27.10.2010, 12:48
Chiar asa,cred ca este tare buna.
la 27.10.2010, 13:02
yamii
la 27.10.2010, 13:03
Ce buna trebuie sa fie
la 27.10.2010, 15:13

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking