Paste cu legume si muschi file

Postat de Corina33 in Paste
23 Iun 2010 | 5957 vizualizari
Paste cu legume si muschi file

M-am inspirat din reteta postata de vero_closca: penne cu legume mexicane si mezeluri ,pe care am modificat-o putin. Imi place mult ptr ca este o reteta foarte rapida si gustoasa.

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 400 g legume mexicane congelate
  • 300 g muschi file
  • 3 catei de usturoi
  • 150 ml bulion
  • 4 linguri de ulei
  • 6 frunze de busuioc proaspat
  • sare, piper

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se taie muschiul cubulete si se prajeste 3-4 minute. Se adauga usturoiul curatat si tocat marunt. Dupa inca 2-3 min. se adauga legumele congelate si se amesteca din cand in cand pana se dezgheata. Bulionul se amesteca cu 4 linguri de apa si se toarna peste legume. Se mai lasa sa fiarba cinci minute pana se ingroasa sosul, se condimenteaza cu sare si piper si se presara busuiocul tocat marunt. 

Se amesteca cu pastele, deasupra se poate presara parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume si muschi file" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste tricolore cu branza

Postat de simona72

Paste tricolore cu branza

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline. Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o...

Citeste continuarea

Ravioli cu chorizo si mazare verde

Postat de mihaelar63

Ravioli cu chorizo si mazare verde

Mazarea verde se spala si se curata. Se pun la fiert ravioli in multa apa fierbinte cu sare . Respectati timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Pentru economisirea de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2010, 15:39
recunosc sa singura leguma pe care am folosit-o pana acum la paste era ciuperca...dar poate e si asa o idee cu legume mexicane!
la 23.06.2010, 15:50
Ce bine arata.
Corina,daca vrei sa ai busioc proaspat cat mai mult timp,rupe florile,ca altfel se usuca.
la 23.06.2010, 16:00
Multumesc Silvioara, asa am sa fac
la 23.06.2010, 16:06
ecleras sa stii ca sunt fooooarte gustoase, am facut de mai multe ori ca au trecere
la 23.06.2010, 17:34
ce frumos arata!!!!faceam si eu in tinerete

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking