Paste cu legume si muschi file

Postat de Corina33 in Paste
23 Iun 2010 | 5962 vizualizari
Paste cu legume si muschi file

M-am inspirat din reteta postata de vero_closca: penne cu legume mexicane si mezeluri ,pe care am modificat-o putin. Imi place mult ptr ca este o reteta foarte rapida si gustoasa.

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 400 g legume mexicane congelate
  • 300 g muschi file
  • 3 catei de usturoi
  • 150 ml bulion
  • 4 linguri de ulei
  • 6 frunze de busuioc proaspat
  • sare, piper

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se taie muschiul cubulete si se prajeste 3-4 minute. Se adauga usturoiul curatat si tocat marunt. Dupa inca 2-3 min. se adauga legumele congelate si se amesteca din cand in cand pana se dezgheata. Bulionul se amesteca cu 4 linguri de apa si se toarna peste legume. Se mai lasa sa fiarba cinci minute pana se ingroasa sosul, se condimenteaza cu sare si piper si se presara busuiocul tocat marunt. 

Se amesteca cu pastele, deasupra se poate presara parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume si muschi file" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Taitei de casa

Postat de RODIMUR

Taitei de casa

   Se face un aluat consistent și elastic din făină, ouă, sare și apă. Se porționează aluatul în funcție de mărimea planșetei pe care veți întinde foile. Se...

Citeste continuarea

Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc

Postat de mirela0911

Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc

Se pun pastele la fiert, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp, se pregateste sosul. Se spala carnea, se taie bucatele mai mici si se pun la calit, in tigaia in care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2010, 15:39
recunosc sa singura leguma pe care am folosit-o pana acum la paste era ciuperca...dar poate e si asa o idee cu legume mexicane!
la 23.06.2010, 15:50
Ce bine arata.
Corina,daca vrei sa ai busioc proaspat cat mai mult timp,rupe florile,ca altfel se usuca.
la 23.06.2010, 16:00
Multumesc Silvioara, asa am sa fac
la 23.06.2010, 16:06
ecleras sa stii ca sunt fooooarte gustoase, am facut de mai multe ori ca au trecere
la 23.06.2010, 17:34
ce frumos arata!!!!faceam si eu in tinerete

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking