Paste cu piept de pui si legume

Postat de Elena_Daria in Paste
4 Apr 2013 | 11844 vizualizari
Paste cu piept de pui si legume

Sunt gustoase si se fac destul de rapid!

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 1 piept de pui mare(sau 2 mai mici)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 pahar pasta de rosii
  • 1 pahar apa
  • 1 varf lingurita condimente pentru paste Kotanyi
  • oregano
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam cepele si le tocam marunt.

Morcovii il curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ardeiul spalat il taiem marunt.

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei la incins, apoi adaugam ceapa si morcovii si lasam sa se inmoaie.

Punem apoi ardeiul, condimentam cu sare si piper si lasam sa se caleasca impreuna cca. 5 minute.

Intr-o alta tigaie punem putin ulei, apoi adaugam pieptul de pui.

Amestecam continuu, pana cand carnea se albeste.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Dupa ce s-a facut carnea o punem intr-o strecuratoasre pentru a se scurge de apa lasata.

In tigaie peste legumele calite punem pieptul de pui, adaugam pasta de rosii, apa 1 varf de lingurita condimente pentru paste Kotanyi, oregano si putin patrunjel uscat.

Lasam sa fiarba la foc mic pana cand sosul scade putin.

Intr-o oala punem apa, jumatate de lingurita de sare si lasam sa fiarba.

Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam pastele.Lasam sa fiarba cca. 10-12 minute.

Dupa ce au fiert le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un vas punem pastele iar sosul de carne deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Retete similare

Pui cu legume in sos de smantana

Postat de mirela0911

Pui cu legume in sos de smantana

Se spala pieptul de pui, se sterge de apa apoi se feliaza in 6 bucati (mai groase decat pentru snitele). Se condimenteaza cu sare si piper apoi se tavalesc bucatile de carne prin faina alba. Se...

Citeste continuarea

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Postat de merisor67

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Tocăm pieptul de pui împreună cu ceapa. Adăugăm condimentele, orezul și încorporăm ouăle. Omogenizăm bine compoziția de perișoare din piept de pui. Punem apa la fiert, iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2013, 23:40
la 04.04.2013, 23:46
Maiii la ora asta ne aduci paste, fie-ti mila ca tare bine arata
la 04.04.2013, 23:50
Chiar ca arata foarte bine
la 04.04.2013, 23:51
Geanina
la 04.04.2013, 23:51
multumesc Dea

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking