Paste cu piept de pui si Miez de lapte(la cuptor)

Postat de deyutzky in Fusilli
27 Apr 2012 | 8488 vizualizari
Paste cu piept de pui si Miez de lapte(la cuptor)

Ingrediente

  • paste Fusili (cca 200 gr)
  • un piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 4 catei de usturoi
  • o rosie
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper macinat
  • busuioc
  • Miez de lapte ( cate bucatele doriti, eu am mai pus si separat in farfurie dupa ce pastele au fost gata)

Mod de preparare

Pastele se fierb cca 20 de minute (se verifica sa fie gata) apoi se scurg bine si se lasa deoparte pana e gata sosul.

Usturoiul il taiem marunt, carnea o taiem fideluta iar rosia o taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem cele 2 linguri de unt la topit, apoi adaugam usturoiul si il calim putin.

Peste usturoi punem carnea sa se caleasca putin, adaugam putina apa si lasam cateva minute pana scade.

Adaugam rosia taiata cubulete.

Amestecam intr-un bol pasta de tomate cu faina si putina apa si amestecam bine pana se formeaza o pasta.

Adaugam pasta cate putin in tigaie amestecand continuu.

Punem sare dupa gust, piper si busuioc.

Intr-o tava unsa cu unt punem un strat de paste, apoi un strat de sos, inca un strat de paste si acoperim cu inca un strat de sos.

Deasupra punem cubuletele de Miez de lapte si dam la cuptor pt aprox 30 de minute la foc mediu.

Dupa ce sunt gata mai puteti adauga cubulete de Miez de lapte in farfurie.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si Miez de lapte(la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor

Postat de Bucataras

Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor

Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le...

Citeste continuarea

Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat

Postat de Bucataras

Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat

Cum se prepară Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat: Feliază conopida. Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Separat,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2012, 19:43
Place place Dey scumpa!!!!
la 27.04.2012, 20:22
si eu ma gandeau la o asemenea reteta
la 27.04.2012, 20:41
la 27.04.2012, 20:49
la 27.04.2012, 21:47
delicioase paste

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking